Georginio Wijnaldum siirtyi viime kesänä vapaana agenttina PSG:hen edustettuaan Liverpoolia vuodet 2016-21.

31-vuotias keskikenttäpelaaja on jäänyt kuitenkin Pariisissa odotettua pienempään rooliin.

Wijnaldumista odotettiin PSG:n avauskokoonpanon pelaajaa, mutta todellisuudessa peliaika on jäänyt varsin pieneksi, vaikka viime viikkoina vastuuta on tullutkin.

Wijnaldum on pettynyt tilanteeseensa. Telegraphin mukaan Hollannin A-maajoukkuepelaaja haluaa jättää PSG:n tammikuussa ja palata Valioliigaan. Valioliigassa Liverpoolin lisäksi myös Newcastlea edustanut Wijnaldum on herättänyt ainakin Arsenalin kiinnostuksen.

Wijnaldumin vanha seura Newcastle etsii myös vahvistuksia ja on kiinnostunut entisestä pelaajastaan, mutta Wijnaldum ei halua siirtyä Valioliigan putoamistaistoon. Newcastle on Valioliigassa 19. sijalla. Wijnaldum haluaa siirtyä ennemminkin kärkiseuroihin.

Arsenal tarvitsee joukkueeseensa kokemusta ja tasonsa Valioliigassa osoittanut Wijnaldum voisi olla nappihankinta Mikel Artetan miehistölle, joka on sarjassa parhaillaan viidentenä.

PSG:n on tehtävä huomattavasti taloudellista voittoa tammikuun siirtoikkunassa FFP-tilanteensa vuoksi, jonka takia seura ei suostu lainaamaan Wijnaldumia. Myynti on ainoa vaihtoehto.

Lähde: AS