Brentfordin päävalmentaja Thomas Frank pettyi hänen joukkueensa taivuttua keskiviikkona Manchester Unitedille 1-3 Valioliigassa kotikentällään.

Sarjanousija oli avausjaksolla selkeästi hallitsevampi osapuoli, mutta maalivahti David de Gea piti pitkälti omalla panoksellaan vieraat pelissä mukana. Espajalaisvahdille kirjattiin lopulta illan aikana peräti seitsemän torjuntaa.

De Gean lisäksi Brentford voi syyttää tuloksesta myös omaa tuhlailuaan, sillä se loi selkeästi enemmän tekopaikkoja ja maaliodottamaa kuin vastustajansa.

Frankin mukaan oli ”ihme”, ettei Brentford johtanut ottelua tauolle mentäessä.

– Tämä oli yksi niistä illoista [kun mistään ei tule maaleja], hatunnosto David de Gealle, kommentoi tanskalaisluotsi Sky Sportsin mukaan.

– Jos saamme vastaavat tilaisuudet uudestaan, niin ainakin yksi menee verkkoon. Intensiteettimme tappoi heidät, osoitimme sen ensimmäisellä puolijalla. Pelasimme Brentfordin pelitavalla. Se oli ihme, että he eivät olleet tauolla kahden maalin tappiolla.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

– Hän (de Gea) oli ylivoimaisesti Manchester Unitedin paras pelaaja tänään.

– Heidän ensimmäinen maalinsa muutti pelin momentumin. Kolmesta takaiskusta toinen on suurin pettymys, ja siitä oli vaikea nousta. Tapa, jolla murskasimme heidät ensimmäisellä puoliajalla, oli fantastinen. Olen niin ylpeä joukkueestani.

– Olen uskomattoman ylpeä joukkueestani. Olemme Valioliigan pienin seura, Manchester United suurin. Tuhosimme heidät ensimmäisellä puoliajalla, heillä ei ollut hajuakaan. [Jos olisimme käyttäneet] kolme valtavaa tilaisuutta, tässä pelissä olisi voinut olla vain yksi voittaja.

– He olivat uskomattoman onnekkaita. Tiedän kaiken mahdollisuuksien käyttämisestä. He muuttivat systeemiään pientä Brentfordia vastaan.