Manchester United palasi keskiviikkona voittokantaan, kun joukkue kaatoi Brentfordin vieraskentällä maalein 3-1.

Ottelun avausjaksolla Brentford oli selkeästi niskan päällä. Kotijoukkue loi useita vaarallisia maalipaikkoja, pääasiassa vastahyökkäyksistä, mutta David de Gea toimi jälleen kerran Manchester Unitedin pelastajana.

Espanjalaisvahti venyi jakson aikana useaan paraatitorjuntaan, eivätkä Brentfordin pelaajat ja kannattajat voineet uskoa silmiään.

Toisella puoliajalla kentällä nähtiin pirteämpi Manchester United. Vieraiden hyökkäyspelissä näkyi pitkästä aikaa juonikkuutta ja se tuotti myös tulosta.

Ottelun avausmaalista vastasi Manchester Unitedin nuori ruotsalaishyökkääjä Anthony Elanga, joka osui maalipuiden väliin 55. peliminuutilla.

Reilun tunnin pelin jälkeen Bruno Fernandes ja Mason Greenwood juonivat upean maalin vastahyökkäyksestä. Näytti jo siltä, että Fernandes laukoo itse ylivoimahyökkäyksestä, mutta hän jakoi pallon viime hetkillä Greenwoodille, joka sai putata pallon tyhjään maaliin.

20 minuuttia ennen päätösvihellystä Ralf Rangnick otti kentältä pois avaukseen palanneen Cristiano Ronaldon. Portugalilaistähti ei sulattanut tätä ratkaisua lainkaan ja näytti turhautumisensa. Kaksikko kävi vaihtopenkillä keskusteluja vielä pitkään vaihdon jälkeen.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

ESPN FC

@ESPNFC
Best caption wins 👀

Ottelun lopussa nähtiin vielä kaksi maalia. Marcus Rashford vei Unitedin jo kolmen maalin karkumatkalle, mutta Brentfordin Ivan Toney kavensi viisi minuuttia ennen loppua pelin 1-3:een.

Voiton myötä Manchester Unitedista tuli ensimmäinen joukkue, joka on voittanut Valioliigassa 300 vierasottelua.