Brentfordin suomalaishyökkääjä Marcus Forss on lähdössä lainalle sarjatasoa alemmas vielä tänään maanantaina, siirtoikkunan viimeisen päivän aikana. Football Insider ja paikallislehti Hull Live kertoivat sunnuntaina, että Mestaruussarjassa 19:ntena oleva Hull City haluaa 22-vuotiaan suomalaisen loppukauden ajaksi riveihinsä.

Hull nimitti torstaina joukkueensa uudeksi päävalmentajaksi yhden Georgian jalkapalloilun suurimmista legendoista, Shota Arveladzen. Arveladze haluaa vahvistaa joukkueensa hyökkäystä vielä siirtoikkunan viime metreillä, ja Forssin uskotaan olevan toiveratkaisu.

Myös Nottingham on ollut Forssista kiinnostunut, mutta Hullissa ollaan optimistisia sen suhteen, että suomalainen heidän haaviinsa ui. Huhut ovat saaneet vauhtia siitäkin, että tiettävästi Forss alkoi aivan äskettäin seurata Hull Cityä sosiaalisen median kanavissaan.

[readmore from=Marcus-Forss]

Forss on pelannut tällä kaudella Valioliigassa vain seitsemän ottelua, ja niissä ainoastaan 203 peliminuuttia. Cup-kilpailuissa suomalainen on kuitenkin ollut tehokas: saldo on kuusi maalia viidessä Brentfordin cup-ottelussa. Forssin sopimus Brentfordin kanssa on voimassa vuoteen 2026.

Hull on Mestaruussarjassa vasta sijalla 19, mutta putoamisviiva on turvallisen tuntuisesti 12 pistettä takana. Toisaalta nousukarsintaviivaankin on matkaa 13 pistettä.

Hull City News🇹🇷

@HullCityStats

Hull City News🇹🇷

@HullCityStats
Marcus Forss has followed City on both Instagram and Twitter. City were set to sign a young Premier League striker just before Grant McCann left. Make of that what you like..👀🧐 #hcafc
Update - Marcus Forss has now followed City on his family account that he share’s with his partner along with liking several City tweets regarding Arveladze’s arrival at City. There could be nothing in it but who knows👀 #hcafc

Football Insider

@footyinsider247
🚨FI SOURCES!🚨

- Hull are lining up a beat-the-deadline move for Brentford striker Marcus Forss. ✅

- Arveladze has made attacking signings his main priority before Monday's deadline. 📝

- Brentford are willing to loan him out. 👀

footballinsider247.com/sources-hull-c…

#HCAFC #BrentfordFC