Valioliigaa Tottenhamin, Portsmouthin ja Wolverhamptonin paidassa pelannut Jamie O’Hara lataa täyslaidallisen Manchester Unitedin tilapäismanagerin Ralf Rangnickin suuntaan.

Potkut saaneen Ole Gunnar Solskjærin korvaajaksi pestatun ”jalkapalloprofessori” Rangnickin odotettiin saavan Unitedin pelaamiseen ryhtiä, mutta hän ei ole ainakaan vielä onnistunut ratkaisemaan isoja pelillisiä ongelmia.

– Minun mielestäni Ralf on täysi huijari jalkapalloseurassa… en tiedä, mitä tämä kaveri tekee siellä, O’Hara ihmettelee talkSPORT-kanavan mukaan.

– Hän näyttää kentän laidalla koulun opettajalta. Muistan, että joku hänen kaltaisensa valmensi minua Dartford Districtissä. Asiat ovat niin huonosti. Pelaajat ovat nähneet suoraan tämän kaverin lävitse. On noloa edes katsoa häntä kentän laidalla.

O’Haran mukaan United tarvitsee kunnon huippumanagerin. Silloin esitykset ja tulokset parantuvat – nyt voitottomia otteluja on kolme perätysten.

– En ole koskaan nähnyt mitään tuollaista Manchester Unitedissa. Joukkue näyttää täysin lattealta ja olevan eksyksissä. Pelaajat eivät luota manageriin.

Entinen keskikenttämies huomauttaa, että joukkueesta löytyy aina muutamia pelaajia, jotka eivät pelaa odotetulla tasolla.

– Mutta heistä pitää saada paras irti. Se on managerin tehtävä. Tämä kaveri ei saa viritettyä ketään heistä iskuun. Hän on aiheuttanut sekamelskan.