Raúl Jiménezin viime kausi meni pilalle vakavan loukkaantumisen vuoksi.

Wolverhamptonin meksikolaiskärki mursi kallonsa marras-joulukuun vaihteessa 2020, kun hän törmäsi pallontavoittelutilanteessa Arsenalin David Luiziin.

Jiménez ei kyennyt harjoittelemaan joukkueensa kanssa puoleen vuoteen. Jiménez palasi kuluvaksi kaudeksi pelikentille ja on pitänyt avauskokoonpanon paikan itsellään.

Arsenalin päävalmentaja Mikel Arteta pelästyi pahemman kerran muun jalkapalloilevan maailman kanssa, kun Luiz ja Jiménez löivät päänsä yhteen. Tilanne näytti todella pahalta ja Jiménez kiidätettiin välittömästi sairaalaan.

– Se oli yksi urani pelottavimmista tilanteista. Näit heti joukkueiden lääkäreistä, miten hermostuneita he olivat. Kaikki yrittivät saada selville, mitä tapahtui. Se oli pelottavaa. Saamme kiittää lääkäritiimejä, jotka todennäköisesti pelastivat Jiménezin joltain huomattavasti pahemmalta, Arteta muistutti.

– On hienoa nähdä, miten nopeasti hän on palannut tositoimiin. Hän pelaa todella hyvin ja tekee paljon maaleja. Onneksi asiat menivät näin, koska se tilanne näytti todella pahalta.

Jiménez kohtaa Artetan miehistön torstaina, kun Arsenal isännöi Wolverhamptonia Emiratesilla. Ottelu alkaa klo 21.45.