Entinen Arsenal-puolustaja Laurent Koscielny päättää uransa. 36-vuotias ranskalaistoppari vahvisti asian julkaisemassaan tiedotteessa.

Koscielny kiisti myös tiedotteessa häneen kohdistuneet rasismisyytökset. Ranskalainen ultrasryhmä UB87 on syyttänyt puolustajaa ja Bordeaux´n maalivahtia Benoit Costilia rasistisesta käytöksestä.

Syytökset levisivät julkisuuteen Sud Ouest sanomalehden maaliskuun 22. päivä julkaiseman artikkelin kautta.

– Laurent Koscielny on yllättynyt, järkyttynyt ja surullinen yhden Ultramarines 87 ryhmän jäsenen syytöksistä, jotka ovat levinneet mediassa, tiedotteessa kerrottiin.

– Hän kiistää vahvasti nämä syytökset, jotka ovat vakavasti vahingoittaneet häntä ja niillä ollut vaikutuksia hänen perheeseensä ja muihin läheisiin.

Koscielny pelasi urallaan yhdeksän kautta Arsenalissa ennen vuoden 2019 siirtoaan Bordeauxiin. Puolustaja pudotettiin aiemmin tänä vuonna edustusjoukkueessa palkkasyiden vuoksi otettuaan vastaan pelaajan ulkopuolisen roolin seurassa.

– Muistuksena vaikka, Koscielny ei ole kuulunut seuran ammatilliseen henkilökuntaan tammikuun 2022 jälkeen, hän on edelleen työntekijää Girondix de Bordeaux´ssa.

– Koscielny on nyt päättänyt lopettaa uransa, vaikka hän olisi halunnut auttaa seuraa kentällä. Oltuaan tietoinen seuran vaikeuksista, hän hyväksyi tarjouksen uudesta roolista julkistaen palkkansa todisteeksi seuran eduksi.

Lähde: Evening Standard