Liverpoolin tähtipelaajat Mohamed Salah ja Sadio Mané kohtasivat perjantaina jälleen maajoukkuetehtävien parissa. Egypti ja Senegal kohtasivat myös reilu kuukausi sitten Afrikan mestaruuskisojen finaalissa. Tuolloin Mané ja Senegal nappasivat mestaruuden rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Samat joukkueet ovat nyt vastakkain, kun ratkotaan paikkoja Qatarin MM-kisoihin Afrikan maiden osalta viimeisessä karsintavaiheessa. Toinen joukkueista etenee lopputurnaukseen ja toisen kohtalo on puolestaan jäädä ulos kisoista.

Egypti nappasi kotikentällään 1-0 voiton otteluparin avausosassa perjantaina. Kamppailun ainut osuma nähtiin jo neljännellä peliminuutilla, kun Saliou Ciss oli epäonnen soturina tehdessään oman maalin. Salah ja Mané pelasivat molemmat täydet minuutit. Ratkaiseva toinen osaottelu pelataan tulevana tiistaina.