Norwich aikoo lunastaa Teemu Pukin sopimukseen sisältyvän option kaudesta 2022-23, kertoo paikallislehti Pink Un.

Pukin, 32, nykyinen sopimus Norwichin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, ja hänen tulevaisuutensa on hämärän peitossa.

Norwich putoaa lähes varmasti sarjaporrasta alemmas Mestaruussarjaan, jonka Pukki on jo ”pelannut läpi”. Riittääkö suomalaishyökkääjällä mielenkiintoa tavoitella Valioliiga-nousua vielä kolmannen kerran?

The Athletic uutisoi hiljattain, että Pukin sopimukseen sisältyvä optiovuosi tulisi Norwichille kalliiksi. Pukille pitäisi maksaa ”valioliigapalkka”, joka on tiettävästi 50 000 puntaa viikossa.

Pink Unin mukaan Norwich on kuitenkin päättänyt lunastaa option. Tällä toimella Norwich sai varmistettua sen, että seura saa Pukin mahdollisesta kesäsiirrosta siirtokorvauksen.

Kesäsiirto on hyvinkin mahdollinen. Paikallislehti nimittäin kertoo, että Pukki on neuvotellut siirrosta espanjalaisseura Celta Vigon kanssa.

Espanjalaissivusto Todofichajesin mukaan Celta Vigon seurajohto on ollut yhteydessä Pukin agenttiin, ja keskusteluyhteys oli kiivasta etenkin maaliskuun maaottelutauon aikana.

Kausi on kuitenkin vielä pahasti kesken ja Pukki aikoo tehdä päätöksen tulevaisuudestaan vasta sen päätteeksi. Suomalaishyökkääjän lopullista ratkaisua joudutaan siis odottamaan vielä kuukauden päivät.

Paddy Davitt

@paddyjdavitt
🟡🟢 Reports in Spain #CeltaVigo have made contact with #ncfc Pukki camp.

Any club who wants the GOAT this summer will have to tempt #ncfc to sell.

#ncfc will exercise 12 month option. Confirmed.

📍 Pink Un+ full story

app.pinkun.com/8806348/conten…
app.pinkun.com

City ready to trigger Pukki option amid Spanish interest

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.