Atlético Madridin puheenjohtaja Enrique Cerezo kuittaili takaisin Manchester Cityn managerille Pep Guardiolalle, joka kommentoi aiemmin espanjalaisten päävalmentajan Diego Simeonen puolustusvoittoista taktiikkaa.

City eteni keskiviikkona Mestarien liigassa neljän parhaan joukkoon lyötyään Atlético Madridin puolivälierissä 1-0. Avauosa päättyi Manchesterissä Cityn 1-0-voittoon, ja jälkimmäisessä ottelussa päädyttiin keskiviikkona 0-0-tasapeliin.

[readmore from=Manchester-City]

Atlético keskittyi ensimmäisessä osassa vain puolustamaan, eikä se saanut aikaiseksi yhtäkään maalintekoyritystä. Ottelun jälkeen Guardiola sanoi, että Atléticon 5-5-0-formaatiota vastaan olisi ollut vaikeaa hyökätä niin ”esihistoriallisina” aikoina, nykypäivänä kuin tulevaisuudessa.

Cerezon mukaan Guardiola turvautui itse toisessa osaottelussa samanlaiseen taktiikkaan.

– Me pelasimme hyvän ottelun ja hyökkäsimme. City pelasi esihistoriallista jalkapalloa. He puolustivat ja pystyttivät muurin maalinsa eteen, jotta me emme tekisi maalia, kommentoi Cerezo Radio Marcalle Goalin mukaan.

– Kaikki näkivät sen. City vain puolusti. He laukoivat toisella jaksolla kerran kohti maalia.

– Olisimme hieman paremmalla tuurilla voineet edetä välieriin. Emme olleet tarpeeksi onnekkaita tehdäksemme maalia ja viedäksemme peliä jatkoajalle.