Suurin odotuksin saapuneen Juan Sebastian Verónin ongelmat Manchester Unitedissa johtuivat osittain silloisesta kapteenista Roy Keanesta, arvioi Rio Ferdinand.

Keskikenttäpelaaja Verón saapui Old Traffordille vuonna 2001 Laziosta Britannian ennätyssummalla. Ferdinandin mukaan argentiinalainen on yksi parhaista pelaajista, joiden kanssa hän pelasi uransa aikana. Verón oli niin hyvä, että välillä harjoituskentällä kaikki pysähtyivät ihailemaan hänen taidonnäytteitään.

– Kaikissa joukkueissa, joissa Seba Verón pelasi, hän oli kaveri, jonka luo mentiin. Hän sai pallon puolustajilta, hän liitti puolustajat mukaan hyökkäykseen, hän liitti kaiken yhteen, Ferdinand kommentoi YouTube-kanavallaan FIVE.

– Hän tulee Man Unitediin ja aivan kuin hän saisi pallon puolustuslinjasta, kun Roy Keane on jo siellä huutamassa. Ja jos Roy Keane ei ole hyvin sijoittunut ja Seba on, Roy Keanella on kuuluvin ääni.

Ferdinand muistuttaa, että kentällä pelaajat eivät aina ehdi katsoa, kenelle he syöttävät pallon.

– Joten yhtäkkiä kuulet sen (Roy Keanelta), ja saman tien pelaat sinne. Joskus pelaat tuolla tavalla, etenkin jos olet paineen alla. Se riippuu pelaajasta, mutta moni pelaaja pelaa sen mukaan, mitä he kuulevat.

– Joten Seba ei välillä saanut palloa niille alueille, joille hän normaalisti olisi saanut. Se ei ollut niin normaalia hänen kannaltaan Man Unitedin joukkueessa. Se on syy, miksi hän epäonnistui. Se ei ollut kiinni taidosta.

Verón jatkoi jo vuonna 2003 matkaa ja siirtyi Chelsean riveihin. Uransa loppuvuodet hän vietti kotimaassaan Argentiinassa.

Lähde: talkSPORT