Mestarien liigan loppuottelu pelataan Liverpoolin ja Real Madridin välillä Pariisin Stade de Francella 28. toukokuuta. Isoista otteluista kovin tuttu pääsylippukiintiökeskustelu on jo valloillaan.

Jürgen Klopp ei ainakaan turhaan varo sanojaan, suunnatessaan ne joukkueensa kannattajille.

– Luulen että Pariisi on riittävän iso niin että sinne voi lähteä ilman lippuja pitämään hauskaa. Käyttäytykää kunnolla, mutta olkaa parhaalla mahdollisella tuulella.

Kommentti kuulostaa melko varomattomalta, vaikka onkin tavallaan ymmärrettävä. Pääsylippujen jako vaikuttaa jälleen tehdyn muiden kuin varsinaisten kannattajien ehdoilla.

– Onko se oikein että me saamme 20 000 lippua, he (Real Madrid) 20 000, mutta paikkoja on 75 000? Minne ne 35 000 lippua menevät, Klopp hämmästelee.

Vastaus managerin kysymykseen on toki olemassa. UEFA on myynyt 12 000 lippua kansainvälisesti kannattajille, tosin niiden hankkimisen takaraja oli jo ennen loppuottelijoiden selviämistä. 23 000 lippua jaetaan liitoille, kaupallisille yhteistyökumppaneille, medialle, sekä UEFAn omaan hospitality-kiintiöön. Viimeksi mainitun kautta lippuja oli vielä torstaina myynnissä, hintahaarukalla 4900-8900 euroa.

Lähde: BBC