Liverpoolin senegalilaishyökkääjä Sadio Manén ympärillä on riittänyt viime päivien aikana puhetta.

Manén, 30, sopimus Liverpoolin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen, mikä saattaa avata muille seuroille oivan paikan yrittää maalitykin hankintaa tulevana kesänä, jolloin merseysidelaisseura voisi vielä rahastaa tähdestään.

Sky Germany uutisoi maanantaina, että Bayern München on erityisen kiinnostunut Manén hankinnasta. Ensimmäinen konkreettinen yhteydenottokin on jo tehty, sillä Bayernin urheilutoimenjohtaja Hasan Salihamidžićin kerrotaan tavanneen Manén agentin kanssa viime viikonloppuna.

[readmore from=Siirtouutiset]

Tänään tiistaina espanjalaislehti Mundo Deportivo puolestaan kertoi, että myös Barcelona on “vakavissaan” kiinnostunut Manésta. Senegalilaishyökkääjän on aiemmin kerrottu olevan kiinnostunut pelaamisesta Espanjassa.

Goalin mukaan Liverpool aikoo käynnistää jatkoneuvottelut Manén kanssa kuluvan kauden päätteeksi. Seuran ykkösprioriteettina on yhä Mohamed Salah’n jatkosopimus, joka saattaa vaikuttaa senegalilaisen jatkoon seurassa.

Liverpoolia lähellä olevat lähteet kuitenkin kertovat, että seurassa ei olla tällä hetkellä huolissaan siitä, etteikö Mané kuuluisi joukkueeseen myös ensi kaudella.