Liverpoolin taistelu valioliigamestaruudesta jatkuu yhä. Joukkue oli lähellä kompastumista Steven Gerrardin komentaman Aston Villan käsittelyssä tiistaina, mutta kaivoi kuin kaivoikin jälleen yhden vierasvoiton.

LUE OTTELUN KÄÄNTEISTÄ TÄÄLTÄ: Surkea alku ei lannistanut Liverpoolia – Jürgen Kloppin ryhmä nousi tappioasemasta ja piti mestaruushaaveet elossa!

Manchester Cityn jahtaamisessa elintärkeä pistepotti ei kuitenkaan tullut ilman takaiskuja; keskikentän moottoreista Fabinho jätti kentän takareittään pidellen jo puolen tunnin pelin jälkeen.

Jürgen Klopp ei suorastaan vähätellyt brasilialaisen tilaa ottelun jälkeen, mutta vaadittiin toimittajan erikseen esittämä kysymys, jotta saksalainen myönsi ettei kyseessä ollut vain varotoimenpide. Kun kysyttiin, onko pelaaja käytettävissä kriittisissä otteluissa, manageri teesekenteli ymmärtäneensä väärin.

– Pystyykö hän pelaamaan enää koskaan?

Toimittajan selvennettyä kysymystään, Klopp palasi oppikirjavastauksiin.

– Kyllä, kyse oli oikeasta vammasta. Ehkä huomenna tiedämme enemmän.

Liverpool jatkaa valioliigakautta omalla tahollaan vielä kahden ottelun verran; Southamptonin vieraana ensi tiistaina, ja päätöskierroksella 22. toukokuuta kotonaan Wolvesia isännöiden.

Lähteet: Opta, BBC, Sky Sports

LUE MYÖS:

Arsène Wengeriltä kovaa puhetta – syytti Liverpoolin pelaajaa ”huijaamisesta

Liverpool-tähdeltä nähtiin kylmäpäinen ratkaisu Liigacupin finaalissa: ”Jos se olisi epäonnistunut, minut olisi tapettu pukuhuoneessa!

Liverpoolissa ”taikuri oli itsekin ihmeissään” -tyyppinen tilanne: ”Jos saamme mahdollisuuden”