Liverpoolin keskikenttäpelaaja Fabinho taistelee aikaa vastaan ehtiäkseen pelikuntoon Mestarien liigan loppuotteluun, kertoo Times.

Fabinho, 28, joutui tiistaina loukkaantumisen takia jättämään kesken sarjaottelun Aston Villaa vastaan, ja jatkotutkimuksissa selvisi, että hän venäytti takareitensä.

Timesin mukaan Fabinho ei kykene pelaamaan ensi lauantaina FA Cupin finaalissa Chelseaa vastaan eikä Liverpoolin viimeisissä sarjaotteluissa Southamptonia ja Wolverhamptonia vastaan.

Fabinho valittiin juuri mukaan Brasilian ryhmään kesäkuun ystävyysotteluihin Etelä-Koreaa ja Japania vastaan. Maajoukkueen fyysinen valmentaja Fábio Mahseredjian on toiveikas sen suhteen, että Fabinho pystyisi pelaamaan Mestarien liigan loppuottelussa, mutta varmaksi hän ei osaa sitä vielä sanoa.

– Meillä ei ole vielä kaikkea tietoa, mutta olemme optimistisia sen suhteen, että hän pystyy pelaamaan Mestarien liigan finaalissa, kommentoi Mahseredjian Timesin mukaan.

Liverpool kohtaa Mestarien liigan loppuottelussa Real Madridin 28. toukokuuta Pariisissa. Fabinho on pelannut tällä kaudella Liverpoolin jokaisessa Mestarien liigan ottelussa.