West Hamin ja Manchester Cityn välinen valioliigaottelu oli tauolla lukemissa 2-0, ja mestarikandidaatin tie näytti olevan tuskainen. Joukkue tuli toiselle jaksolle kuitenkin hyvin rauhallisesti kavennusta hakien.

Jack Grealish, jonka vedolla lukemat muuttuivat muotoon 2-1, puhui tapahtumista Sky Sportsille.

– Sekavien tunteiden päivä. Dominoimme peliä alussa, mutta tiesimme että he roikkuvat alhaalla odottaen vastaiskun paikkoja. Sellaisista he sitten tekivät molemmat maalinsa. Tauolla olisimme ottaneet tasatuloksen riemulla vastaan.

Lopulta tarjolla oli kuitenkin myös täysi potti, mutta Riyad Mahrez epäonnistui rankkarissaan pelin lopussa.

– Loppu jätti tyhjän olon. Puoliajalla Pep (Guardiola) oli positiivinen, ja sanoi että olimme pelanneet hyvin. Poistuminen kentältä jätti kuitenkin sekaviin tunteisiin.

Huolimatta supertähtistatuksestaan Grealish on nyt uuden edessä. Jos City voittaa viimeisessä pelissään tämän kasvattajaseura Aston Villan, uusii se valioliigamestaruutensa.

– Kyse ei ole minusta tai viimeisestä päivästä tai siitä ketä vastaan pelaamme. Kyse on seurasta ja siitä, että haluamme voittaa pelin ja mestaruuden. Se on jotain mitä en ole koskaan tehnyt, ja jota odotan.