Liverpool pääsi lauantaina juhlimaan kauden toista pokaaliaan, kun joukkue voitti FA Cupin finaalissa Chelsean rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Liverpool ja Chelsea kohtasivat aiemmin tällä kaudella Liigacupin finaalissa ja myös tuolloin tarvittiin rankkareita. Joukkueet tahkosivat cup-finaaleissa yhteensä peräti 240 minuuttia maaleitta, ja Liverpool voitti kummassakin ottelussa rankkarikisan.

Liverpoolin voitto saattoi kuitenkin tulla kalliiksi, sillä sekä Mohamed Salah että Virgil van Dijk joutuivat jättämään kentän ennenaikaisesti. Salah poistui kentältä jo reilun puolen tunnin pelin jälkeen, van Dijkin peli päättyi varsinaiseen peliaikaan.

Jürgen Klopp antoi ottelun jälkeen huojentavan päivityksen. Hänen mukaansa kyse ei ole vakavista loukkaantumisista ja kumpikin nähdään todennäköisesti tositoimissa vielä loppukauden otteluissa.

– Puhuin molempien kanssa pelin jälkeen ja molemmat ovat kunnossa, Klopp kertoi.

– Tiedämme nyt ainakin sen, ettei kyse ole mistään vakavasta. Olisin kuitenkin yllättynyt, mikäli he olisivat mukana sunnuntaiaamun harjoituksissa.

Kloppin mukaan kummankin pelaajan vaihtokomennuksessa oli kyse oli varotoimenpiteestä.

– Meidän piti vaihtaa Mo jo aikaisessa vaiheessa kentältä, mikä ei ollut siistiä, mutta se oli minun päätökseni. Se oli varotoimenpide.

– Mo sanoi minulle, että tuntee jotain, mutta voi jatkaa. Minä kuitenkin kielsin sen, koska harvoin mikään vamma paranee pelin aikana.

– Myös Virg tunsi jotain kipua. Se ei kuitenkaan tuntunut kovin pahalta, joten teimme yhdessä päätöksen, että hän jatkaa. Mutta oli selvää, että hänen täytyi poistua kentältä, kun emme saaneet peliä pakettiin 90 minuutin aikana.

FA Cupin finaalin rangaistuspotkukilpailun näet kokonaisuudessaan alla olevalta V Sportin videolta.