Brentfordin keskikenttäpelaaja Christian Eriksen sanoo, että hän pelaisi taas mielellään Mestarien liigassa.

Tanskalaistähti Eriksen, 30, liittyi Brentfordin riveihin tammikuussa loppukauden mittaisella sopimuksella oltuaan yli yhdeksän kuukautta pelaamatta. Hän sai viime kesänä sydänpysähdyksen EM-kisoissa kesken ottelun Suomea vastaan.

Eriksen joutui syksyllä purkamaan sopimuksensa Internazionalen kanssa, koska Italiassa ei saa pelata sydämentahdistimen kanssa, mutta Englannissa ei vastaavaa sääntöä ole.

Brentfordin ja Eriksenin sopimus on päättymäisillään, eikä joukkue pysty tarjoamaan ykköstähdelleen ensi kaudella Mestarien liigan otteluita tai ylipäätään europelejä, vaikka se onkin yltämässä sarjanousijana komeasti keskikastiin. Tanskalaistaituri haluaisi pelata Euroopan kirkkaimmissa parrasvaloissa, mutta hän ei tee valintaansa pelkästään sen perusteella.

– En usko, että on olemassa jalkapalloilijoita, jotka voivat vain valita eri seurojen välillä, koska on monia kriteerejä, jotka vaikuttavat asiaan, kommentoi Eriksen Viaplayn haastattelussa Goalin mukaan.

– Minulla on erilaisia tarjouksia ja vaihtoehtoja, joita me harkitsemme ja sitten teemme päätöksen.

– Pelaisin mielelläni taas Mestarien liigassa. Tiedän, kuinka hauskaa se on, mutta se ei ole minulle välttämätöntä.

Eriksen on ehtinyt pelata Brentfordissa kymmenen ottelua tehden niissä yhteensä yhden maalin ja syöttäen neljä. Häntä on huhuttu muun muassa entiseen seuraansa Tottenhamiin, jota hän edusti vuosina 2013-2020.