Gareth Balen sopimus Real Madridin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen ja walesilaishyökkääjästä on tulossa vapaa agentti.

Viimeisen vuoden aikana Balen, 32, tulevaisuuden ympärillä on riittänyt paljon spekulaatioita. Useimmiten häntä on huhuttu takaisin Valioliigaan, mutta huhuja on ollut myös siirrosta Serie A:han ja MLS:ään. Kaikkein villeimpien huhujen mukaan walesilaishyökkääjä harkitsisi jopa peliuransa lopettamista.

Balen agentti Jonathan Barnett antoi tällä viikolla vahvan vihjauksen siitä, että Tottenhamista tuttu hyökkääjä olisi tekemässä paluun Valioliigaan. Kaikki riippuu kuitenkin siitä, selvittääkö Wales tiensä MM-kisoihin vai ei.

– Hän jättää Real Madridin, mutta meidän on odotettava, miten Walesin käy [MM-karsintaotteluissa], Barnett sanoi Recordille.

[readmore from=Siirtouutiset]

– Kaikki riippuu siitä, pääseekö Wales MM-kisoihin. Sitten teemme päätöksen, joka voi vaihdella riippuen siitä, pääseekö Wales MM-kisoihin vai ei.

– Onko paluu Englantiin todennäköisin vaihtoehto? Luulen niin, mutta meidän on odotettava ja katsottava, pääseekö Wales MM-kisoihin.

Bale pelasi viime kauden lainalla Tottenhamissa, josta hän vuonna 2013 siirtyi nykyiseen seuraansa Real Madridiin. Alun perin laitapuolustajana pelannut Bale on edustanut Valioliigassa myös Southamptonia.