Erik ten Hag aloittaa valmennuspestinsä Manchester Unitedissa oletettua aiemmin.

Ten Hag, 52, allekirjoitti huhtikuussa Unitedin kanssa 3+1-vuotisen sopimuksen, jonka oli määrä astua voimaan heinäkuussa. Hollantilaisluotsin mukaan Unitedissa riittää kuitenkin niin paljon työtä, että lomailun sijaan hän aloittaa jo tällä viikolla työt manchesterilaisseurassa.

Manchester Unitedissa odotetaan kesän aikana tapahtuvan todella railakas tuuletus pelaajiston suhteen. Jopa yli kymmenen pelaajaa on lähtökuopissa, ja uusia pelaajia huhutaan sisään rutkasti.

Mutta tuoko ten Hag hänelle tuttuja kasvoja mukanaan Ajaxista? Suoraa vastausta siihen ei häneltä itseltään saatu, mutta rivienvälistä voi lukea, että ainakin nuori hollantilaistoppari Jurrien Timber kiinnostaa.

– Uskon, että kaikki Euroopan huippuseurat tarkkailevat Timberiä, ten Hag sanoi De Telegraafille.

– Mutta mielestäni tämä koskee tällä hetkellä monia Ajax-pelaajia. Monista Ajaxin pelaajista ollaan kiinnostuneita.

Ten Hagin mukaan Brasilian A-maajoukkueeseen kuuluvan Antonyn menetys olisi Ajaxille jopa kaikkein kovin menetys. 22-vuotias laitahyökkääjä teki kuluvalla kaudella 12 maalia ja antoi kymmenen maalisyöttöä.

– Jos Antony lähtisi, se olisi Ajaxille iso menetys, koska heillä ei ole nykyisessä joukkueessa ketään, joka voisi korvata hänet, ten Hag lisäsi.

LUE MYÖS: