Manchester City jäi sunnuntaina 2-2-tasapeliin West Hamin vieraana. City kasvatti tasapelillä sarjajohtonsa neljään pisteeseen, mutta Liverpool voi rästiottelunsa voittamalla nousta pisteen päähän.

Mestaruustaisto ratkeaakin vasta päätöskierroksella, mikäli Liverpool nappaa edes pisteen tiistaina Southampton-vierailultaan. Tämän viikon sunnuntaina pelattavasta päätöskierroksesta onkin tulossa kutkuttavan jännittävä, sillä tuolloin ratkaistaan myös viimeinen paikka Mestarien liigaan sekä viimeinen putoaja.

Vaikka City menetti sunnuntaina pisteitä, ei Liverpoolin manageri Jürgen Klopp odota enää joukkueensa taistelevan mestaruudesta. Liverpool-legenda Steven Gerrardin luotsaaman Aston Villan pitäisi pystyä päätöskierroksella nappaamaan Cityltä pisteitä pois, mutta Klopp ei usko niin tapahtuvan.

– En tiedä, milloin City on viimeksi pudottanut pisteitä kahdessa pelissä peräkkäin, Klopp sanoi lehdistötilaisuudessa maanantaina.

– Aston Villa pelaa sitä ennen vielä keskellä viikkoa. He eivät ole tottuneet siihen. En odota Cityn pudottavan pisteitä siellä [Etihdadilla].

LUE MYÖS: Pep Guardiolalta selkeä viesti Liverpoolin vastustajalle: ”Voittakaa 4-0!”