Ivan Perišićin sopimus Internazionalen kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Osapuolet ovat neuvotelleet jo pitkään jatkosopimuksesta, mutta yhteisymmärrykseen ei ole edelleenkään päästy.

33-vuotias Perišić on ollut tällä kaudella monien mielestä Interin paras pelaaja. Perišić oli ratkaisemassa hiljattain Interin voittoon päättynyttä Coppan finaalia. Inter taistelee edelleen Perišićin johdolla Serie A:n mestaruudesta.

ESPN:n saamien tietojen mukaan Tottenham on kiinnostunut Perišićistä ja tarkkailee pelaajan tilannetta. Tottenhamin päävalmentaja Antonio Conte valmensi Perišićiä Interissä ja kaksikko voitti viime kaudella Serie A:n mestaruuden.

Lähde kertoo Perišićin olevan alustavasti avoin siirtymään Conten alaisuuteen Tottenhamiin. Conte peluutti Perišićiä wingbackina ja se onnistui odotettua paremmin, sillä kroatialaispelaaja sopeutui uuteen pelipaikkaansa loistavasti.

Perišić neuvottelee tiettävästi myös Juventuksen kanssa ja italialaismedian mukaan osapuolet olisivat jo päässeet sopuun sopimuksesta, mutta ESPN:n mukaan se ei pidä paikkaansa. Perišićin odotetaan vaativan noin 120 000 euron viikkopalkkaa, eikä se ole Tottenhamille ongelma.

Conte kaipaa vahvistusta wingback-osastolleen ja pitää Perišićiä mitat täyttävänä pelaajana.

Perišićin odotetaan päättävän pian tulevaisuudestaan ja seuraavasta seurastaan.