Valioliigakausi päättyi sunnuntaina Manchester Cityn juhliin. City onnistui nousemaan kahden maalin tappioasemasta lopulta voittoon kaadettuaan Aston Villan lukemin 3-2. Liverpool voitti omassa ottelussaan Wolverhamptonin 3-1, mutta se ei riittänyt vaan City nappasi mestaruuden yhden pisteen turvin.

Jürgen Klopp oli suojateistaan ylpeä, vaikka kausi päättyikin Valioliigan osalta pettymykseen.

– Onnittelut Man Citylle. Tämä ei ollut tulos, jota halusimme. Se oli melkoista vuoristorataa. En tiennyt tuloksia täysin, mutta tiesin että Aston Villa johti. Luonnollisesti tässä kohtaa olemme pettyneitä, Klopp totesi Sky Sportsille.

– 92 pistettä on uskomaton suoritus. Toiseksi jääminen on minulle tuttua. Olen edelleen ennätyksen haltija Saksassa siinä, miten suurella pistemäärällä joukkue ei ole noussut sarjaporrasta ylemmäksi. Jahtasimme maailman parasta joukkuetta loppuun asti, se on jotain spesiaalia. Rakennamme joukkueen uudelleen ja yritämme uudestaan, Klopp jatkoi.

– Tämä on paras ryhmä, mikä minulla on ikinä ollut. Minulla on suuri ilo tulla töihin joka aamu. Meidän pitää reagoida oikein tappioihin. Tiedämme, miksi emme voittaneet. Meidän pitää pärjätä paremmin kauden ensimmäisellä puoliskolla, saksalaismanageri päätti.

Liverpoolin kausi jatkuu vielä yhden ottelun verran, kun se kohtaa ensi lauantaina Mestarien liigan finaalissa Real Madridin. Joukkue joutuu todennäköisesti tulemaan ottelussa toimeen ilman Thiago Alcantaraa. Keskikenttäpelaaja joutui jättämään sunnuntain pelin kesken loukkaantumisen takia.

– Uskon, että hän on sivussa finaalista, mutta en ole varma. Hän ontui, joten se ei ole paras merkki, Klopp totesi.