Manchester City nappasi sunnuntaina seurahistorian kuudennen Valioliigan mestaruuden. Viimeisen viiden kauden aikana City on napannut peräti neljä mestaruutta. Eroa jäi toiseksi tulleeseen Liverpooliin lopulta ainoastaan yksi piste.

Cityn manageri Pep Guardiola oli luonnollisesti onnellinen mies ottelun jälkeen mestaruuden ratkettua.

– Viimeinen ottelu on aina erityinen, täynnä tunteita. Aston Villa teki kaikkensa, mutta meidän ensimmäinen maalimme muutti kaiken. Me olemme legendoja. Kun voitat Valioliigan tässä maassa neljästi viiden kauden aikana, se on jotakin erityistä. Meidät tullaan muistamaan, Guardiola totesi Sky Sportsille.

– Voittaminen kotikentällä kannattajiemme edessä on parasta. Kun tasoitimme ottelun, meillä oli tunne, että saamme mahdollisuuden tehdä vielä kolmannenkin maalin. Mestaruuden merkitys korostuu, kun miettii vastustajaamme. En ole ikinä nähnyt Liverpoolin kaltaista joukkuetta elämäni aikana. Onnittelut myös heille, he tekevät myös meistä parempia joka viikko, espanjalaismanageri jatkoi.