Valioliigan mestaruus ratkeaa tänään, sunnuntaina, sarjan päätöskierroksella.

Manchester City johtaa sarjaa pisteen erolla Liverpooliin. City isännöi Aston Villaa kotikentällään ja Liverpoolin vieraaksi saapuu Wolverhampton.

Telegraphin mukaan Valioliigan toimitusjohtaja Richard Masters on seuraamassa Manchester Cityn ottelua oikean pokaalin kanssa ja sarjan väliaikaispuheenjohtaja Peter McCormick on Liverpoolin ottelussa pokaalin jäljennöksen kanssa.

Kummallakin stadionilla on 40 tyhjäksi jätettyä mitalia sekä identtiset valmistelut potentiaalisille mestaruusjuhlille. Aiempina vuosina Valioliiga on hyödyntänyt käyttämättömäksi jääneet mitalit myöhemmin.

Jos mestaruus ratkeaa vasta viimeisenä päivänä, kultamitalien kaiverrus voidaan tehdä vasta jälkikäteen. Telegraphin mukaan pelaajia pyydetään palauttamaan mitalinsa tulevina päivinä, jotta ne ja pokaali voidaan viimeistellä loppuun.