Valioliigan mestaruus jäi Liverpoolilta niukasti haaveeksi, kun Manchester City nousi kahden maalin tappioasemasta 3-2-voittoon Aston Villaa vastaan. Erinomaisen kauden Liverpool pelasi, mutta aivan se ei riittänyt (lue päätöskierroksesta lisää täältä).

Henkilökohtaisia palkintoja Liverpooliin kyllä saateli. Mohamed Salah voitti sekä maalinteko- että syöttötilaston – ensinmainitun yhdessä Heung-min Sonin kanssa – ja Alisson oli Manchester Cityn Edersonin kanssa sarjan vähiten maaleja päästänyt ykkösvahti.

Myös joukkueena Liverpoolille jäi kaudesta hienoa muisteltavaa. Kenties hienoin näyttö tästä oli – kahden cup-pokaalin lisäksi – se, että kotistadion Anfield oli jälleen todellinen linnake. Liverpool pelasi nimittäin jo historiansa viidennen valioliigakauden ilman ainuttakaan tappiota kotikentällä. Saldo 19 kotiottelusta oli 15 voittoa ja neljä tasapeliä.

Ensimmäisen kotitappiottoman kautensa Liverpool pelasi Valioliigassa kaudella 2008-2009, mutta neljä muuta ovat tulleet viiden viimeisen kauden aikana. Saavutus on todella hieno, sillä Jürgen Klopp on valmentanut Redsiä nyt kuusi täyttä kautta, ja neljällä näistä fanien ei ole tarvinnut sulatella kotitappiota ainuttakaan kertaa.