Manchester City on erittäin kiinnostunut Englannin maajoukkueen ja Leedsin keskikenttäpelaajasta Kalvin Phillipsistä, kertovat Times ja Telegraph.

City etsii parhaillaan korvaajaa kapteenilleen Fernandinholle, 37, joka on jättämässä seuran tänä kesänä yhdeksän vuoden palveluksen jälkeen. Brassikonkarin sopimus päättyy ensi kuussa.

Timesin mukaan City on tarkkaillut myös West Hamin Declan Ricea, AS Monacon Aurélien Tchouaménia ja Barcelonan Frenkie de Jongia. Rice, 23, ja Tchouaméni, 22, ovat kuitenkin manchesteriläisten mielestä turhan hintavia ja de Jong, 25, tykkää pelata hieman erilaisessa roolissa kuin mitä City hakee.

Phillipsinkään, 26, hankkiminen ei ole läpihuutojuttu, sillä häntä on huhuttu myös Manchester Unitediin, West Hamiin, Arsenaliin ja Aston Villaan. Telegraphin mukaan Manchesterissä osoitteeksi valikoituisi todennäköisemin City, koska Phillips ei tiettävästi haluaisi suututtaa Leedsin kannattajia siirtymällä verivihollisen riveihin.

Leedsin neuvotteluasema koheni Valioliigan päätöskierroksella merkittävästi, kun joukkue vältti putoamisen pääsarjasta. Phillipsin sopimusta on jäljellä vielä kaksi vuotta. Uutisoimme aiemmin Telegraphin tietojen pohjalta, että Leeds haluaa Phillipsistä noin 70 miljoonaa euroa.

Phillips on edustanut Leedsiä 14-vuotiaasta asti ja esiintynyt seuran edustusjoukkueessa 234 kertaa. Englannin A-maajoukkueessa hän on pelannut 19 ottelua. Viime kesän EM-kisoissa Phillips pelasi täydet minuutit yhtä vaille kaikissa otteluissa Englannin edetessä loppuotteluun, jonka Italia vei lopulta nimiinsä rangaistuspotkukilpailussa.