Real Madrid voitti Liverpoolin Mestarien liigan finaalissa lauantai-iltana 1-0. Lue lisää täältä.

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp oli luonnollisesti pettynyt uransa kolmannen UCL-finaalitappion jälkeen, mutta toivoi kannattajien varaavan hotellit ensi vuodelle Istanbulista. Ensi kauden Mestarien liigan finaali pelataan 10.06.2023 Istanbulissa.

– Missä ensi kauden finaali pelataan? Istanbulissa? Kannattajat, varatkaa hotelli, Klopp ohjeisti.

– Tietenkin olemme pettyneitä. Pukukopissa yksikään ei ajattele, että pelasimme hienon kauden. Silti ei ole vaikeaa olla positiivisin mielin tästä kaudesta. Olen jo positiivinen kaudesta, vaikka toki tämä tunne on erilainen. Sanoin jo hävittyjen finaalien (UEL-finaali Sevillaa vastaan 2016 ja UCL-finaali Real Madridia vastaan 2018), että jo finaaliin pääseminen on hieno suoritus.

Klopp tiedostaa, että joukkue pelasi upean kauden, vaikka lopulta Valioliigan ja Mestarien liigan voitot menivät sivu suun.

– Finaaliin pääseminen on jo itsessään menestymistä, vaikka emme hae pelkästään sellaista menestystä, mutta minulla on vahva fiilis siitä, että palaamme tällaisiin otteluihin. Joukkueeni on todella kilpailullinen. Meillä on ensi kaudella jälleen uskomaton joukkue.