Liverpool sai pettyä lauantai-iltana, kun se hävisi Real Madridille Mestarien liigan finaalissa 0-1. Lue otteluraportti täältä.

Liverpoolin laitapuolustaja Andrew Robertson oli pettynyt mies hävityn finaalin jälkeen. Robertson myönsi, että Liverpool olisi voinut pelata paremman ottelun. Lisäksi vastustajan maalivahti Thibaut Courtois sai Robertsonilta kehut.

– Pukukopissa on hiljaista. Kaikki ovat pettyneitä ja turhautuneita. Sellaista tapahtuu, kun et voita finaaleja. Meillä oli paikkamme, mutta vastassa oli uskomaton maalivahti. Totta puhuen olisimme voineet pelata paremmin. Emme aloittaneet toista jaksoa hyvin ja Real Madrid kykeni hallitsemaan ottelua. Real Madridin kaltainen kokenut joukkue tietää, miten finaaleja voitetaan.

Robertson tiedostaa, miten vaikea on pelata finaalia johtoasemassa olevaa Real Madridia vastaan.

– Olemme prässäämisestä tunnettu joukkue. Se on toiminut meille loistavasti, mutta nyt vastustaja pääsi tekemään vapaasti takatolpalta maalin. On vaikea päästä takaisin peliin mukaan, kun pelaat niin kokenutta vastustajaa vastaan, joka osaa puolustaa johtoasemaansa.