Manchester United on Barcelonan kanssa lähellä yhteisymmärrystä keskikenttäpelaaja Frenkie de Jongin siirrosta. Asiasta uutisoi katalonialaislehti Sport.

Lehden mukaan Man United on valmis maksamaan Barcelonan vaatiman lähes 80 miljoonan euron siirtokorvauksen. Katalonialaisseura maksoi itse Hollannin maajoukkuepelaajasta vuonna 2019 noin 85 miljoonaa euroa Ajaxille.

Unitedin keskittyminen on tällä hetkellä de Jongin suostuttelussa siirtyä seuraan. Mestarien liiga -jalkapalloa haluava keskikenttäpelaaja ei ole ollut toistaiseksi kiinnostunut liittyä Eurooppa-liigaa pelaavaan seuraan.

Barcelonan on heikon taloustilanteensa myötä pakko myydä joku avainpelaajistaan kohentaakseen tilannettaan.

De Jongia Ajaxissa valmentanut tuore Man United -manageri Erik ten Hag haluaisi vanhan suojattinsa seuraan.