Real Madridin laitahyökkääjä Marco Asensio oli loistovireessä päättyneellä kaudella. Espanjaispelaaja teki La Ligassa kymmenen maalia, mikä on hänen yhden kauden maaliennätyksensä.

Asensiolla , 26, on yksi hänen uransa parhaista kausistaan alla, mutta jatko Real Madridissa on vaakalaudalla. Pelaajan nykyinen sopimus päättyy vuoden kuluttua, ja mikäli jatkosopimusta ei synny, Real todennäköisesti kauppaa hänet kesän siirtoikkunan aikana.

Manchester Unitedin kerrotaan olevan yksi niistä seuroista, jotka mielenkiinnolla seuraavat Asension tilannetta Realissa. Espanjalaispelaaja vastasi tällä viikolla tulevaisuuteensa liittyviin kysymyksiin ja jätti oven auki sille mahdollisuudelle, että hän pelaa ensi kauden jossain muualla kuin Real Madridissa.

– Minulla on yksi vuosi sopimustani jäljellä. Keskityn nyt maajoukkueeseen, ja kun tämä on ohi, keskustelemme [Realin kanssa], Asensio sanoi.

– Katsotaan mitä teen tulevaisuuteni suhteen. Uskon, että minulla on monia mahdollisuuksia. On myös mahdollista, että jään Realiin ja pelaan sopimukseni loppuun.