Chelsean ja Belgian maajoukkueen hyökkääjän Romelu Lukakun tulevaisuus on ollut otsikoissa jo pidemmän aikaa. Lontoolaisseura hankki Lukakun isolla summalla viime kesänä Internazionalesta, mutta nyt belgialaiskärki tiettävästi haluaa palata takaisin Milanoon.

Belgian maajoukkueen päävalmentaja Roberto Martinez ei ole tilanteesta kuitenkaan huolissaan.

– Hän haluaa olla tärkeä ja nauttia jalkapallosta. Olen varma, että kesän ratkaisu tulee olemaan oikea. Olemme Belgian maajoukkueessa melko rentoja Romelun tilanteesta. Tiedän, että se on iso aihe, mutta tällä hetkellä hänen mielessään on vain toipuminen pienestä loukkaantumisesta, Martinez totesi Goalille.

– Jos hän jää Chelseaan niin hän tekee sen oikeista syistä. Jos hän lähtee pois, silloin hän on hyväksynyt lähtönsä täysin. Tunnen hänet hyvin. Hän on kypsä pelaaja, joka tekee selväksi mitä hän haluaa tehdä, Martinez jatkoi.

Lukakun viime kausi Chelsean paidassa oli hankala. Hyökkääjä teki pelaamissaan 44 ottelussa ainoastaan 15 maalia.