Christian Eriksen on muutaman viikon päästä vapaa agentti.

Hänen sopimuksensa Brentfordin kanssa päättyy kesä-heinäkuun vaihteessa. Eriksenin odotetaan poistuvan Brentfordista, vaikka joukkueen päävalmentaja Thomas Frank on todennut julkisuudessa luottavansa siihen, että tanskalaistähti jäisi seuraan.

Tasan vuosi sitten Eriksen aloitti Tanskan kanssa EM-lopputurnausurakkansa kohdattuaan Huuhkajat Parkenilla Kööpenhaminassa. Avausjakson lopussa Eriksen lyyhistyi kentän pintaan. Hän sai sydänkohtauksen kesken pelin. Eriksen kiidätettiin sairaalaan ja ottelu oli lopulta keskeytettynä muutaman tunnin ajan. Eriksen saatiin pelastettua, mutta turnaus jäi häneltä luonnollisesti kesken.

Eriksenillä oli tuolloin sopimus juuri Serie A:n mestaruuden voittaneen Internazionalen kanssa, mutta Italian jalkapalloliiton sääntöjen mukaan Eriksen ei saanut pelata Serie A:ssa sydämentahdistimen kanssa. Osapuolet purkivat joulukuussa sopimuksensa ja Eriksen siirtyi tammi-helmikuun vaihteessa vapaana agenttina Brentfordiin.

Eriksen pelasi hienon kevätkauden lontoolaisseurassa ja toden totta esiintyi edukseen.

Siirtohuhuissa Eriksen on yhdistetty entiseen seuraansa Tottenhamiin. Myös Manchester United on pelaajan kintereillä.