Portugalilainen jalkapalloasiantuntija Pedro Sepulveda arvioi Darwin Núñezin voivan kehittyä Liverpoolissa yhdeksi maailman parhaista hyökkääjistä. Benfica vahvisti tänä aamuna 22-vuotiaan Uruguaylaishyökkääjän siirtyvän ensi kaudeksi The Reds -paitaan. LUE LISÄÄ!

Liverpoolin Núñezista maksama siirtokorvaus voi nousta 100 miljoonaan euroon. Tähtihyökkääjä solmii kuusivuotisen sopimuksen.

Sepulveda uskoo Núñezin onnistuvan Anfieldillä.

Darwin Núñez oli yksi tämän kauden parhaista pelaajista. Toinen heistä oli Liverpooliin tammikuussa siirtynyt Luis Díaz, Sepulveda arvioi Sky Sportsille.

– Hän on moderni jalkapallohyökkääjä, kuten Erling Håland ja Kylian Mbappé. Hän ei keskity vain maaleihin vaan saa koko joukkueen näyttämään hyvältä. Siksi puhumme 100 miljoonasta eurosta.

– Suurin heikkous Núñezilla on hänen henkinen pelinsä. Kaudella 2020-21 hän ei juuri tehnyt maaleja. Hän pelasi 44 ottelua ja teki vain 14 maalia. Kannattajat kritisoivat häntä ja hän alkoi ensimmäiseksi sulkea sosiaalisen median tilinsä, estää kommentteja ja olla lukematta niitä.

– Se kertoo siitä, ettei hän kestä kritiikkiä, kun asiat eivät suju. Englannissa hintalappu on ensimmäinen, josta puhutaan jos maaleja ei alla tulla.

– Darwinista voi tulla Jürgen Kloppin käsissä yksi maailman parhaista hyökkääjistä. Me tulemme näkemään, kuinka hän kehittyy Valioliigassa, joka on yksi maailman parhaista sarjoista.

Núñez viimeisteli päättyneellä kaudella kaikki kilpailut mukaanlukien 41 otteluun 34 maalia. Benfica sijoittui Portugalin liigassa kolmanneksi, eikä onnistunut nappaamaan suoraa Mestarien liiga -paikkaa.