Christian Eriksenin onnistunut paluu kentille Brentfordissa käynnisti jo alkumetreillään spekulaatiot tanskalaisen tulevasta osoitteesta – Beesin kanssa kun kyse oli vain kevätkauden mittaisesta sopimuksesta.

Keskikenttäpelaajan mittava tausta Tottenhamissa, sekä kyseisen seuran nykymanageri Antonio Conten kehuvat lausunnot viitoittivat tietä vahvasti Lontoon pohjoisosiin. Tämän hetken tiedoilla paluu Spursiin ei kuitenkaan ole todennäköinen vaihtoehto; seuralla on muita prioriteetteja.

– Seura oli yhteydessä Eriksenin edustajiin mahdollisen paluun tiimoilta vielä pari viikkoa sitten, mutta tämä kiinnostus ei ole jatkunut, kirjoittaa Football Londonin Spurs-kirjeenvaihtaja Alasdair Gold.

Manchester United on tehnyt tarjouksen Eriksenistä, mutta lähteet kertovat että tämä haluaisi mieluummin jäädä Lontooseen, jonne perhe on kotiutunut. Unitedin pelaaminen Eurooppa-liigassa ensi kaudella ei sekään liene kovin suuri houkutin Manchesteriin muuttamiseksi.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Christian Eriksen will make a decision on his future club soon. Manchester United have confirmed their interest to his agent, while Brentford are still in the race. 🇩🇰 #transfers

Tottenham, now focused on right back, centre back and then striker after three signings completed.

Vaihtoehtoja kokeneelta pelurilta ei toki sinänsä puutu. Mikäli Lontooseen jääminen ratkaisee, on oheisen listan seuroista jäljellä enää Brentford, tai ehkä hieman yllättävämpi vaihtoehto West Ham.

Transfer News Live

@DeadlineDayLive
🚨 Christian Eriksen has received interest from:

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Man Utd
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Brentford
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Everton
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Newcastle
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Leicester
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 West Ham
🇳🇱 Ajax
🇪🇸 One La Liga side

With so many options on the table, it is no longer guaranteed that Eriksen stays in London.

(Source: @alasdairgold)