Christian Eriksenin onnistunut paluu kentille Brentfordissa käynnisti jo alkumetreillään spekulaatiot tanskalaisen tulevasta osoitteesta – Beesin kanssa kun kyse oli vain kevätkauden mittaisesta sopimuksesta.

Keskikenttäpelaajan mittava tausta Tottenhamissa, sekä kyseisen seuran nykymanageri Antonio Conten kehuvat lausunnot viitoittivat tietä vahvasti Lontoon pohjoisosiin. Tämän hetken tiedoilla paluu Spursiin ei kuitenkaan ole todennäköinen vaihtoehto; seuralla on muita prioriteetteja.

– Seura oli yhteydessä Eriksenin edustajiin mahdollisen paluun tiimoilta vielä pari viikkoa sitten, mutta tämä kiinnostus ei ole jatkunut, kirjoittaa Football Londonin Spurs-kirjeenvaihtaja Alasdair Gold.

Manchester United on tehnyt tarjouksen Eriksenistä, mutta lähteet kertovat että tämä haluaisi mieluummin jäädä Lontooseen, jonne perhe on kotiutunut. Unitedin pelaaminen Eurooppa-liigassa ensi kaudella ei sekään liene kovin suuri houkutin Manchesteriin muuttamiseksi.

Vaihtoehtoja kokeneelta pelurilta ei toki sinänsä puutu. Mikäli Lontooseen jääminen ratkaisee, on oheisen listan seuroista jäljellä enää Brentford, tai ehkä hieman yllättävämpi vaihtoehto West Ham.