Arsenal on Raphinhan kintereillä. Se on ollut julkinen salaisuus jo pitkään.

Arsenal haluaa Leedsin avainpelaajan joukkueeseensa ensi kaudeksi, mutta joutuu kilpailemaan hänestä lukuisten huippuseurojen kanssa.

Lisäksi Arsenal lähtee kilpailuun takamatkalta, sillä Raphinha haluaa pelata ensi kaudella Mestarien liigassa. Arsenal pelaa ensi kaudella Eurooppa-liigassa. Se on edellisen kerran osallistunut Mestarien liigaan kaudella 2016-17.

The Athleticin toimittaja David Ornsteinin mukaan Arsenal teki Leedsille virallisen tarjouksen Raphinhasta. Lähde kertoo Leedsin hyvin todennäköisesti hylkäävän sen, sillä tarjous ei yllä läheskään Leedsin vaatimiin summiin.

Leeds on valmis myymään Raphinhan, jos seuralle tarjotaan mieluisaa siirtosummaa.

25-vuotias oikea laitahyökkääjä on noussut mukavaan rooliin Brasilian A-maajoukkueessa, ja viimeisteli päättyneellä kaudella 11 maalia Valioliigassa.

Myös Chelsea, Barcelona ja Tottenham ovat kiinnostuneita Raphinhasta. Barcelona pääsi jo keväällä pelaajan kanssa sopuun siirrosta, mutta seuran talousvaikeudet vaikeuttavat siirron toteutumista. Chelsea haluaa Raphinhan niin ikään tänä kesänä. Myös Tottenham on kiinnostunut, mutta ei pidä pelaajaa ykkösvaihtoehtonaan.