Valioliigassa viime kaudella seitsemänneksi sijoittuneen West Hamin kannattajat elävät jännittäviä aikoja. Hammers saattaa nimittäin tehdä peräti neljä nimekästä hankintaa lähiaikoina.

Yksi näistä neljästä on jo sinettiä vaille valmis. Skyn mukaan West Ham käytti seurassa viime kaudella lainalla pelanneen Alphonse Areolan osto-option ja ranskalaisvahti liittyy lontoolaisseuraan viisivuotisella sopimuksella.

Toinenkin mahdollisista hankinnoista on seuralle entuudestaan tuttu pelaaja: Jesse Lingard. Skyn mukaan West Ham on tehnyt sopimustarjouksen Manchester Unitedista poistuneelle englantilaispelaajalle. Lingardin näkövinkkelistä paluu West Hamiin voisi olla kaikkein paras vaihtoehto, koska lainapestinsä aikana hän nousi seurassa huimalle tasolle.

Kolmas West Hamiin yhdistetty nimimies on Southamptonin kapteeni ja erikoistilannespesialisti James Ward-Prowse. West Ham olisi halukas hankkimaan monipuolisen keskikenttäpelaajan riveihinsä, mutta seurassa tiedostetaan, kuinka vaikeaa sen toteuttaminen olisi.

West Hamin kiikarissa on myös Chelsea-hyökkääjä Armando Broja. Albanialaishyökkääjä pelasi viime kauden lainalla Southamptonissa ja teki Valioliigassa kuusi maalia. West Ham on valmis maksamaan nuoresta hyökkääjäjärkäleestä 30 miljoonaa puntaa.