Borussia Dortmundin toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke pitää Liverpoolin ex-pelaajan Dean Saundersin kommentteja Sadio Manén siirrosta Saksaan ”ylimielisinä”.

Mané, 30, jätti Liverpoolin tänä kesänä taakseen vietettyään seurassa kuusi menestykästä vuotta. Senegalilaistähden uudeksi seuraksi valikoitui Bayern München, joka pulitti hänestä 32 miljoonaa euroa.

Liverpoolia 90-luvulla edustanut Saunders, 58, ihmetteli talkSPORTin haastattelussa, miksi Mané halusi lähteä Anfieldilta.

– Olen yhä ymmälläni, miksi hän lähti. Miksi lähtisit Liverpoolista, kun kaikki rakastavat sinua, manageri rakastaa sinua, joukkuekaverisi rakastavat sinua? sanoi Saunders.

– Pelaat parhaassa hyökkäyskolmikossa, jossa tulet koko elämäsi aikana pelaamaan, etkä ikinä voi päästä parempaan joukkueeseen kuin missä nyt olet.

– Se (Saksassa pelaaminen) ei ole haaste. Hän istahtaa nojatuoliinsa, sytyttää sikarin, pelaa Bayernissa kolmosvaihteella, ottaa rennosti kaksi vuotta ja pilaa elämänsä parhaat vuodet jalkapalloilijana.

Watzke vastasi Saundersin kommentteihin Bildin haastattelussa.

– Aina löytyy ylimielisiä idiootteja, kuten tämä yksi.

– Euroopan seurajärjestön ECA:n hallituksen jäsenenä tiedän, että saksalaisella jalkapallolla on edelleen hyvä maine.

– Englantilaiset eivät voittaneet viime kaudella yhtäkään kolmesta eurocupista!