West Ham United on aktivoitunut kesän siirtomarkkinoilla. Sky Sportsin ja Guardianin mukaan seura on kiinnostunut Villarrealin hollantilaishyökkääjä Arnaut Danjumasta.

Kymmenen maalia ensimmäisellä kaudellaan La Ligassa viimeistellyt hyökkääjä on kuuma nimi kesän siirtoikkunassa. Danjumaa huhuiltiin aiemmin jo Liverpooliin Sadio Manén korvaajaksi, mutta Liverpoolin valinta kohdistui lopulta Darwin Núñeziin. Danjuman, 25, perässä on tiettävästi lukuisia seuroja.

Yksi seuroista on luotettavien brittilähteiden mukaan West Ham, joka on viime aikoina ollut varsin aktiivinen. West Ham on lähellä jo neljää kovaa hankintaa, joista osa saatetaan julkaista hetkenä minä hyvänsä.

Danjuma siirtyi Villarrealiin viime kesänä Bournemouthista. Hyökkääjä kertoi aiemmin Sky Sportsille, että hänellä on keskeneräisiä asioita Valioliigassa, mikä saattaisi viitata haluihin palata Englannin kentille. West Ham sijoittui viime kaudella hienosti seitsemänneksi Valioliigassa, ja sen myötä seura sai paikan Konferenssiliigan lohkovaiheeseen.

Danjuman kohdalla Konferenssiliiga ei välttämättä ole se houkuttelevin euroturnaus ensi kauden osalta. Danjuma nimittäin tykitti viime kaudella Villarrealin paidassa kuusi maalia Mestarien liigassa.

Danjuman markkina-arvo Transfermarktin mukaan on tällä hetkellä 50 miljoonaa euroa. Skyn mukaan Danjuman ulosostohinta olisi vain noin 45 miljoonaa euroa. Danjuman sopimus Villarrealin kanssa on voimassa aina kesään 2026 asti.