Norwichin suomalaishyökkääjä Teemu Pukki on MTV Urheilun saamien tietojen mukaan halukas vaihtamaan seuraa kesän aikana. Pukin tavoitteena on jatkaa pelaamista Valioliigassa.

Tiettävästi ainakin Brighton on osoittanut kiinnostusta Pukkia kohtaan. Norwichissa Pukki on tehnyt jo neljän vuoden ajan tuhoisaa jälkeä ja noussut kannattajien suosikiksi. Pukin lähtöhalut herättivät tunteita Norwichin kannattajissa.

Norwich putosi viime kauden päätteeksi takaisin Mestaruussarjaan. Pukin agentti Teemu Turunen kertoi, että hyökkääjän tavoite on pelata mahdollisimman korkealla.

– Tulen ehdottomasti ikävöimään Teemu Pukkia, mikäli hän nähtävästi lähtee. Hän tulee aina olemaan ”kaikkien aikojan paras”, kirjoittaa Andrew J Gwilt Twitterissä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

– Kyyneleet valuvat, kun hän lähtee. Teemu Pukkia on mahdoton korvata, FPL Jess -nimimerkki kirjoittaa.

– En suoraan sanottuna välitä Teemu Pukista, välitän Norwichista. Meidän on pidettävä kiinni hänestä. Niin kauan kuin hän on riittävän tyytyväinen täällä, meidän on tehtävä kaikkemme, että hän pysyy täällä, Jack Goddard kirjoittaa.

– Teemu Pukilla on kaikki oikeus haluta lähteä, jos tämä pitää paikkaansa. Tuossa iässä (32 vuotta) hän on enemmän kuin todistanut tasonsa Valioliigassa ja Mestaruussarjassa ja olisi erikoista, jos hän ei haluaisi asettaa tavoitteitaan korkeammalle. Hän ei ole Norwichille mitään velkaa. Legenda, Nathan Hill hehkuttaa.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen tästä.