Norwichin suomalaishyökkääjä Teemu Pukki on MTV Urheilun saamien tietojen mukaan halukas vaihtamaan seuraa kesän aikana. Pukin tavoitteena on jatkaa pelaamista Valioliigassa.

Tiettävästi ainakin Brighton on osoittanut kiinnostusta Pukkia kohtaan. Norwichissa Pukki on tehnyt jo neljän vuoden ajan tuhoisaa jälkeä ja noussut kannattajien suosikiksi. Pukin lähtöhalut herättivät tunteita Norwichin kannattajissa.

Norwich putosi viime kauden päätteeksi takaisin Mestaruussarjaan. Pukin agentti Teemu Turunen kertoi, että hyökkääjän tavoite on pelata mahdollisimman korkealla.

– Tulen ehdottomasti ikävöimään Teemu Pukkia, mikäli hän nähtävästi lähtee. Hän tulee aina olemaan ”kaikkien aikojan paras”, kirjoittaa Andrew J Gwilt Twitterissä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Andrew Gwilt

@andrewgwilt089
I will definitely miss Teemu Pukki if he is likely to leave Norwich City. He will always be the “Greatest of All Time”. 💛💚😭😭😭

– Kyyneleet valuvat, kun hän lähtee. Teemu Pukkia on mahdoton korvata, FPL Jess -nimimerkki kirjoittaa.

– En suoraan sanottuna välitä Teemu Pukista, välitän Norwichista. Meidän on pidettävä kiinni hänestä. Niin kauan kuin hän on riittävän tyytyväinen täällä, meidän on tehtävä kaikkemme, että hän pysyy täällä, Jack Goddard kirjoittaa.

– Teemu Pukilla on kaikki oikeus haluta lähteä, jos tämä pitää paikkaansa. Tuossa iässä (32 vuotta) hän on enemmän kuin todistanut tasonsa Valioliigassa ja Mestaruussarjassa ja olisi erikoista, jos hän ei haluaisi asettaa tavoitteitaan korkeammalle. Hän ei ole Norwichille mitään velkaa. Legenda, Nathan Hill hehkuttaa.

🏳️‍⚧️ Jess #HerGameToo 💛💚

@FPLJessx
Tears will no doubt be shed when he leaves. You cannot replace a player like Teemu Pukki.

Canary Cast

@CastCanary
Would be awful to see Teemu Pukki leave Norwich City but can't blame him if he does after carrying the goalscoring burden for two PL campaigns.

Regardless of when he leaves he'll be a club legend🐐 #ncfc

Jack Goddard

@JackGoddard6
To be honest I don't care about Teemu Pukki once he leaves, I care about Norwich. It's in our best interests to keep him, and as long as he's happy enough here we should do everything in our power to make him stay

Nathan Hill

@NCFC_Nath
Teemu Pukki is well within his rights to want out - if it’s true. At his age, having more than proven himself in two Premier League and two Championship campaigns, you’d be questioning the bloke if he didn’t want to set his sights a bit higher. Owes Norwich nothing. A legend.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen tästä.