Manchester Unitedin maalivahti Dean Henderson siirtyy tulevaksi kaudeksi lainalle Valioliigan sarjanousijaan Nottingham Forestiin.

Englannin A-maajoukkueessa kertaalleen esiintynyt Henderson, 25, on Unitedin oma kasvatti, joka on pelannut manchesteriläisseurassa 14-vuotiaasta asti.

Aiemmin hän on käynyt lainalla Stockport Countyssa, Grimsby Townissa, Shrewsburyssä sekä Sheffield Unitedissa. Manchester Unitedin edustusjoukkueessa Henderson on torjunut 29 ottelussa, joista kolme oli viime kaudella. Valioliigassa englantilaistorjuja on nähty tositoimissa 49 kertaa.

– Dean on huippuluokan maalivahti, ja hän janoaa lisää mahdollisuuksia pelata ja todistaa osaamisensa korkeimmalla tasolla. Hän on pelannut useita kertoja Valioliigassa, mutta hänellä on kokemusta myös Mestarien liigasta ja maajoukkueesta, kommentoi Forestin päävalmentaja Steve Cooper seuran tiedotteessa.

– Dean on pelaaja, joka on herättänyt paljon kiinnostusta muissa seuroissa, ja me olemme iloisia, että hän on valinnut Nottingham Forestin paluukaudellamme Valioliigaan.

Nottingham Forest FC

@NFFC
We are delighted to announce the loan signing of Manchester United and England goalkeeper Dean Henderson. ✍️

🌳🔴 #NFFC | #PL