Leeds matkustaa ensi viikolla Australiaan harjoitusleirille. On hyvin mahdollista, ettei siirtohuhujen keskellä oleva Raphinha matkusta joukkueen kanssa Australiaan.

Raphinha on yhdistetty siirtohuhuissa etenkin Barcelonaan ja Chelseaan. Chelsea ja Leeds ovat jo päässeet yhteisymmärrykseen noin 60 miljoonan euron siirtosummasta, mutta Raphinha haluaisi siirtyä ennemmin Barcelonaan.

Barcelona ei ole vielä toistaiseksi tehnyt virallista tarjousta Raphinhasta, mutta katalonialaislähteet uskovat seuran kykenevän tarjoamaan hänestä yhtä suuren siirtosumman kuin Chelsea.

Leedsin päävalmentaja Jesse Marsch ei tiedä, osallistuuko Raphinha Australian-leirille.

– En tiedä. Meidän on katsottava, mitä seuraavien päivien aikana tapahtuu. Uskon Raphinhan haluavan saada pikaisesti selvyyden siitä, mitä tuleman pitää. Tämä ei ole hänelle helppo kesä. On paljon puheita ja pieniä epäselvyyksiä. Toistaiseksi hän on meidän pelaajamme.

– Raphinha on osoittanut hyvää asennetta. Puhuimme hyvin rehellisesti siitä, mitä tapahtuu sen aikana, kun hän on mukana joukkueessamme. Katsotaan, mitä tapahtuu. Siirtoikkuna on vielä pitkään auki. Tiedän, että Raphinhalla on omat unelmansa ja toiveensa. Tiedän myös sen, että hän rakastaa tätä seuraa ja on ilomielin täällä. Katsotaan, miten asiat etenevät.