Leo Østigård siirtyy Brighton & Hove Albionista italialaisseura Napoliin. Joukkotiedotusvälineiden mukaan Østigårdista maksettava korvaus on viisi miljoonaa euroa plus kolme miljoonaa euroa mahdollisten lisäsuoritusten muodossa.

Østigårdille oli pitkään selvää, että hän haluaisi siirtyä vain Napoliin.

– Pelasin Genoassa viime kaudella ja tutustuin jo Serie A:han. Se on minulle toteen käynyt unelma, että saan pelata Napolin kaltaisessa seurassa, sanoi 22-vuotias Norjan maajoukkuepelaaja.

Kuten aiemmin uutisoimme, Østigård on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt edustaa Moldea, Vikingiä, FC St. Paulia, Coventry Cityä, Stoke Cityä, juuri Genoaa sekä tietenkin Brighton & Hove Albionia ja Brightonin alle 21-vuotiaiden joukkuetta.

Fabio Cannavaro on idolini, totesi keskuspuolustaja.

– [Genoassa pelatessani] vaikutuin myös Stadio Diego Armando Maradonasta, faneista ja tavasta, jolla he hyvästelivät [Torontoon lähteneen] Lorenzo Insignen.

Østigårdin lehdistötilaisuus pidettiin Dimaron harjoituskeskussa useita tunteja ennen siirron virallista julkistusta.

Napoli myi kapteeninsa Kalidou Koulibalyn Chelseaan noin 40 miljoonalla eurolla. Vaikka Østigård on viimeisen vuoden ajan kuulunut voitettujen pääpallojen tilastossa Euroopan parhaaseen prosenttiin, hän ei koe sopivansa yksi yhteen Koulibalyn korvaajaksi, vaan haluaa ”yksinkertaisesti olla oma itsensä ja antaa kaikkensa”.