Valioliigan sarjanousija Nottingham Forest on edennyt pitkälle neuvotteluissaan keskikenttäpelaaja Jesse Lingardin kanssa, kertoo Guardian.

Englannin A-maajoukkueessa 32 kertaa esiintynyt Lingard, 29, on parhaillaan sopimukseton pelaaja jätettyään tänä kesänä kasvattajaseuransa Manchester Unitedin, jossa hän jäi viime kaudella vähälle vastuulle.

Lingardin entinen lainaseura West Ham on neuvotellut hänen kanssaan pitkään, mutta Guardianin mukaan Forest on tehnyt Lingardille ”erittäin” rahakkaan tarjouksen.

Useisiin Valioliiga-seuroihin yhdistetty Lingard on odottanut 180 000 punnan (noin 211 000 euroa) viikkopalkkatarjousta.

West Ham ei halua maksaa hänelle niin paljon, mutta Forest on osoittanut olevansa valmis murskaamaan palkkarakenteensa hankkiakseen Lingardin, jolla on pöydällään tarjouksia myös Yhdysvalloista ja Saudi-Arabiasta.

West Hamin manageri David Moyes on jahdannut Lingardia koko kesän, mutta Hammers on turhautunut neuvotteluistaan pelaajan kanssa. Lontoolaisseurassa on kyseenalaistettu, haluaako Lingard todella pelata West Hamissa. Guardianin lähteiden mukaan West Hamissa ajatellaan, että Lingardin pitäisi jo olla seuran harjoitusvahvuudessa.