Brighton on hylännyt Manchester Cityn 35.3 miljoonan euron tarjouksen laitapuolustaja Marc Cucurellasta, kertoo Athletic.

Cityn avaustarjous on suunnilleen yhtä suuri kuin manchesteriläisten vahvuudesta Arsenaliin siirtyvän Oleksandr Zintsenkon siirtokorvaus. Brighton hylkäsi avaustarjouksen suoralta kädeltä.

Neuvottelut ovat kuitenkin vasta alkuvaiheessa, ja seurojen odotetaan jatkavan vuoropuhelua lähipäivinä.

Athleticin mukaan City on valmis korottamaan tarjoustaan, mutta se aikoo vetäytyä diilistä, jos Brighton ei madalla vajaan 60 miljoonan euron hintapyyntöään.

Cucurella, 23, on Brightonin silmissä yksi seuran parhaista pelaajista, eikä Albionilla ole kiire myydä häntä. Brightonin omistaja Tony Bloom sanoi kuitenkin hiljattain, että seura ei välttämättä estä espanjalaispuolustajaa siirtymästä, jos hänestä tehdään hyvä tarjous. Athleticin mukaan Brighton on ollut tietoinen Manchester Cityn kiinnostuksesta toukokuusta lähtien.

Espanjaa nuorten maajoukkueissa edustanut Cucurella siirtyi Brightoniin viime kesänä kotimaansa pääsarjaseura Getafesta 18 miljoonalla eurolla.

Cucurella pelasi debyyttikaudellaan Englannissa 38 ottelua, ja hänet valittiin Brightonin parhaaksi pelaajaksi niin joukkuekaveriensa kuin kannattajien toimesta.