West Ham United on esittänyt ensimmäisen tarjouksensa Napolissa pelaavasta Piotr Zielińskistä. Asiasta kertoi Sportitalia ja siirtomarkkinoihin erikoistunut Alfredo Pedullà maanantaiaamuna. Valioliigaseuran ehdotuksessa Napolin tilille siirrettäisiin noin 25 miljoonaa euroa vastineeksi Puolan maajoukkuepelaajan oikeuksista.

Tarjonta ei vastaa kysyntää. Napoli pyytää Zielińskistä vähintään 40 miljoonaa euroa. West Ham maksaa tiettävästi suunnilleen saman verran Sassuolon hyökkääjästä Gianluca Scamaccasta.

Zielińskin määräaikainen sopimus umpeutuu kesäkuussa 2024, tai kesäkuussa 2025 jos hänen sopimukseensa sisältyvä optio päätetään käyttää. Vaikka Zielińskin peli nojaa ensisijaisesti pitkälle kehittyneeseen syöttötaitoon, hän teki viime kaudella kaikki kilpailut huomioiden kahdeksan maalia.