Brighton ja Manchester City ovat neuvotelleet jo pitkään Marc Cucurellan siirrosta.

Manchester City haluaa hankkia Cucurellan ja hienon viime kauden pelannut pelaaja haluaa niin ikään liittyä seuraan.

Siirrossa on kuitenkin yksi este – nimittäin Brightonin vaatima hintalappu. The Athleticin mukaan Brighton ei aio kuunnella alle 60 miljoonan euron tarjouksia Cucurellasta. Manchester City on valmis maksamaan noin 47 miljoonaa euroa Cucurellasta.

The Athleticin mukaan on hyvin mahdollista, että Manchester City jättää neuvottelut kesken ja siirtyy muiden siirtokohteidensa pariin.

Manchester City teki Cucurellasta noin 35 miljoonan euron tarjouksen myytyään Oleksandr Zintšenkon Arsenaliin, mutta Brighton hylkäsi tarjouksen välittömästi.

Lähde kertoo Cucurellan keskustelleen Brightonin valmennus- ja seurajohdon kanssa ja pyytänyt heitä hyväksymään Manchester Cityn tarjouksen, mutta toistaiseksi seurojen välinen yhteisymmärrys on kaukana.

Vasempana laitapuolustajana ja wingbackina tunnettu 24-vuotias Cucurella siirtyi vuosi sitten Getafesta Brightoniin 18 miljoonalla eurolla. Hän pelasi loistavan kauden ja kannattajat valitsivat hänen Brightonin viime kauden parhaaksi pelaajaksi.