Cristiano Ronaldo on edelleen siirtohuhujen keskellä.

Ronaldon mielipide ei ole muuttunut seura- ja valmennusjohdon tapaamisen jälkeen. Hän tekee edelleen kaikkensa siirtyäkseen muihin maisemiin. Ronaldo ei halua jäädä Manchester Unitediin. 37-vuotiaan hyökkääjän tavoite on pelata Mestarien liigassa alkavalla kaudella.

The Athleticin saamien tietojen mukaan huippuagentti Jorge Mendes on tarjonnut Ronaldoa Sportingille. Portugalilainen Sporting on Ronaldon kasvattajaseura. Mendes on tarjonnut Ronaldoa pitkälti jokaiselle Mestarien liigassa pelaavalle huippuseuralle.

Lähteen mukaan Sportingin päävalmentaja Rúben Amorim ei ole vakuuttunut Ronaldon hankinnasta, sillä se vaikuttaisi varmasti liikaa joukkueen dynamiikkaan. Lisäksi Sporting ei ole suinkaan halukas tai kykeneväinen maksamaan Ronaldon valtavaa palkkaa.

Sporting sijoittui viime kaudella toiseksi Portugalin pääsarjassa ja pelaa siten Mestarien liigassa.

Atlético on edelleen Ronaldon kintereillä, vaikka puheenjohtaja Enrique Cerezo kiisti huhut lehdistön edessä.