Arsenal rökitti lauantaina espanjalaisen Sevillan 6-0-murskalukemin harjoitusottelussa.

Peliä oli takana vain 20 minuuttia, kun Tykkimiehet oli karannut kotikentällään jo neljän maalin johtoon.

Bukayo Saka iski ensimmäisen osuman pilkusta, Gabriel Jesus täräytti kaksi seuraavaa lähietäisyydeltä sisään ja Saka viimeisteli neljännen saatuaan pallon lahjana Sevillan maalivahdilta Yassine Bounoulta.

Jesus sai hattutemppunsa täyteen 77. minuutilla kulmapotkun jälkitilanteesta ja Eddie Nketiah sai kunnian pistää pallon tyhjään maaliin loppuhetkien vastahyökkäyksestä.

Arsenal on ollut vahvassa vireessä kesän harjoitusotteluissa, joissa se on voittanut kuusi seitsemästä. Ainoan tappionsa se kärsi viime keskiviikkona Brentfordille maalein 1-2.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Arsenal

@Arsenal
🔥 𝗛𝗶𝘁 𝗳𝗼𝗿 𝘀𝗶𝘅 𝗶𝗻 𝗡𝟱! 🔥

🔴 6-0 ⚫️ (FT)

Lauantaina pelattiin myös Manchester Unitedin ja espanjalaisen Atlético Madridin välinen treenimatsi.

Norjassa pelattu ottelu oli pitkään tasalukemissa, kunnes João Félix tykitti 86. minuutilla rangaistusalueen rajalta tarkan kudin etunurkkaan.

Kyseessä oli Unitedin viides harjoitusottelu tänä kesänä. Se voitti kolmessa ensimmäisessä pelissään Liverpoolin (4-0), Melbourne Victoryn (4-1) ja Crystal Palacen (3-1), mutta neljännessä ottelussaan se hukkasi kahden maalin johtoaseman Aston Villaa vastaan (2-2).

Manchester United pelaa vielä tämän viikon sunnuntaina yhden harjoitusottelun, kun se isännöi espanjalaista Rayo Vallecanoa Old Traffordilla.

Arsenal aloittaa kautensa 5. elokuuta vieraskentällä Crystal Palacea vastaan ja Manchester Unitedin vieraaksi saapuu kaksi päivää myöhemmin Brighton.