Manchester United jäi kotonaan 1–1-tasapeliin (0–0) Rayo Vallecanoa vastaan. Peli oli Unitedin viimeinen harjoitusottelu ennen valioliigakauden alkua. Cristiano Ronaldo pystyi pelaamaan ensimmäisen puoliajan mutta jäi, yhdestä kelpo paikasta huolimatta, maalitta. Yleisön kiinnostus hänen pelisuoritustaan kohtaan oli aivan tapissa, koska tiedetään, että hän on kesän ajan etsinyt uutta seuraa itselleen. Unitedia huolellisemmat rahankäyttäjät eivät ole kuitenkaan toistaiseksi tarttuneet tarjoukseen.

Unitedin ainoan maalin viimeisteli Ronaldon tilalle vaihdettu Amad Diallo, 20, yksi joukkueen nuorista kokelaista, oltuaan vain kaksi minuuttia kentällä. Rayo Vallecano tasoitti vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin. Alex Telles, jonka asema Unitedissa on muutenkin ahdas, päästi oman miehensä tulemaan liian syvälle puolustusalueella, ja Álvaro García kiitti irtopallosta.

Jos maaleja ei oteta huomioon, ehkä kovimman kohahduksen yleisöltä sai juuri Diallo, joka luikerteli toisella puolikkaalla näyttävästi Rayo Vallecanon rangaistusalueen rajalle ja tuli tylysti Óscar Valentínin torppaamaksi. Noin muutenkin Unitedin nuorukaiset esiintyivät edukseen. Etenkin Alejandro Garnacho, 18, loi jatkuvaa uhkaa piskuisen vasemmistolais-madridilaisseuran puolustukselle.

Rayo Vallecanoa vastaan pelatussa ottelussa Unitedia edustivat pelaajat, jotka jäivät eilen lauantaina Atlético Madridia vastaan pienelle tai olemattomalle vastuulle.